Isgata & smarrig firre

isgata2

Inget för dig, Gunilla…

 

Idag tog jag & en Catla en högst intressant promenad, för jag kan lova att det var rena isgatan utanför. Broddar på och snövallen vid vägkanten löste “problemet”, men precis som grannen Jejje påpekade så skulle jag nog ha haft en spark istället 🙂

Igår gjorde jag något som tyvärr händer alltför sällan i vårt hem, det vill säga grejade fisk till middag. Det blidde ugnsstekta laxfiléer, som först gnidits in med citron, salt & svartpeppar och sedan tillagades under ett täcke bestående av grädde, crème fraiche, färskriven parmesanost, persilja & basilika. Innan servering så strödde jag även över lite rostade pinjenötter, och det blev riktigt gott ska jag säga 😛 Och som ni förstår så kommer jag & Tommie nu att bli smartare än någonsin, för HÄR ska ätas fisk framöver 😉

/ Storkelina – i kockartagen

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.