Livet hemma på byn

tompa

Tommie poserade snällt så att vi kunde skicka en bild till finaste syskonbarnen Livia & Nicki.

I fredags körde Tommie, Danne & Christian runt i endurospåret på granngården Annelunds domäner och min käre man var såå nöjd och glad över något skumt tillbehör han köpt till crossen. Jag fattar i sanningens namn inte riktigt vad det är, men är Tommie nöjd så är jag nöjd 🙂 Efter körningen blev det sedermera korvgrillning och några öl, och då hade även jag & Jejje glädjen att vara med. En toppentrevlig kväll, som avslutades skapligt tidigt eftersom somliga (inte jag 😉 ) skulle upp tidigt på lördagen.

Lördagen ägnade jag mestadels åt studier, men jag hann även kolla in Tommie & Danne som byggde och få snabbvisiter av såväl  brorsan Åke, Jenny & Sebbe som Christian & Jejje. Och jo, Tommie & jag åt en riktigt god middag också 😛

Idag har det blivit ännu mera pluggande (kvalitetsstyrning), mera crossåkande för Tommie (denna gång på bortaplan med trion Christian, Danne & Dick), pizza, ett gäng koppar kaffe, massor av gos med Bus & Catla, snack med myskankorna och sist men inte minst: En tupplur (!) på över två timmar. Hm, gissar att jag behövde den?! 🙂

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.