Studier, umgänge & så’nt

Här har vi haft en toppenhelg med effektiva studietimmar, besök av brorsan Åke & irländaren Sampson, en vända Jejje och två vändor Christian 🙂 Summa summarum så har jag fått se ett stycke dartpil sitta fastnaglad i ett av köksbordets ben (nä, piltavlan var INTE i samma rum då’ra… 😉 ), fått leverans av gurk- och tomatplantor (vad skulle jag göra utan Jejje?!) och lyssnat till glada gossar som spelat Tv-spelshockey. Mycket trevligt i all sin enkelhet, och bäst av allt: Trots den skrålande omgivningen så hann jag med allt det jag aldrig trott att jag skulle hinna med, det vill säga slutföra ett PM-arbete med deadline imorgon bitti. Härligt!

/ Storkelina

utsikt

Bästa utsikten när viloläge intagits: Kissen Bus liggandes på min mage.

 

tuggben

Tuggben?! Det ser rätt kul ut när Bus får ett av sina små ryck och gnager på sig själv.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Studier, umgänge & så’nt

  1. Underbara Bus 🙂 Även din matte är suverän, tack snälla Helena!

    Kram /G

  2. Gunilla >> Du är ju inte så dum du heller, kram tillbaks! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.