Junikompott

Den senaste veckan har jag hunnit med att vara sjuk (förkylning & ryggknak…), men lyckades till sist också ha en hel del trevligt 🙂 I torsdags kom Jenny, Johannes & lille Aron för att hämta hem sin lilla Bessie, och då passade de även på att ordna/bjuda undertecknad sjukling med make på mat. Under helgen gjorde Christian & Jejje detsamma, det vill säga kom hit och fixade käk så nu undrar jag & Tommie: Tror våra unga vänner att vi är så gamla att vi inte längre kan ta hand om oss själva?! 😉 Skämt åsido – vi är förstås MYCKET tacksamma över att ha så’na underbara människor i vår omgivning.

Annars är det mycket att fixa med här hemma, både vad gäller allmänna bestyr på tomten och arrangemang inför stundande midsommarfirande. Medan Tommie fixade diverse nödvändigheter (så’nt jag ändå inte kunde hjälpa till med…) så åkte dock jag på hopptävlingar i Bälinge med Wilma, Cicci & finponnyn Athena. Fick då även se Alma & ponnyn Tilda, som hade gått framåt rejält sedan vi sågs senast. Kul! 🙂

Även denna söndagskväll har spenderats i hästens tecken, och då i form av att –  tillsammans med Tina & Jejje – kika på kallblodstravare. Jodå, här finns planer på att köpa in en unghäst, och det känns sååå spännande. Mycket hästsnack, kaffe och pladder blev det 😉 Och jo, nog ska det köpas häst alltid!

/ Storkelina

wilma athena

Wilma & Athena var grymt duktiga, men hamnade trots det precis utanför prispallen.

tilda & alma

Alma & Tilda var strålande och tog sig till sin första gemensamma omhoppning.

tina & maja

Tina snackade ihop sig med ett 1-årigt kallblodssto av mycket trevlig sort.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.