Hästkrafter i olika former

Sedan en tid tillbaka letar jag, Jejje & Tina efter en ung och ostartad kallblodstravare att äga tillsammans. Tanken är att det ska bli en “tjejhäst”, och att vi ska få en härlig gemenskap kring drömmar, träning, eventuella framtida starter och allt som hör därtill 😛 Med på tåget har vi även min syster Kerstin och Katta (Jejjes svärmor/grannen Christians mamma), och det känns sååå kul och spännande 🙂

Igår var det dags för det årliga evenemanget Annelund Open (cross/enduro) på granngården, och det betydde massor av människor, brummande motorcyklar samt god mat & dryck hela dagen/kvällen/natten lång. Som alltid jättetrevligt, men idag har både jag & Tommie var skapligt slaka… 😉 Även Catla, som spenderade kvällen/natten hos brorsan med familj, var rejält utarbetad efter all lek med kompisen Sampson. Kul har vi haft det hursomhelst 🙂 🙂

/ Storkelina

hätskoll

Travtränaren Tomas Rosén (till vänster) visade upp både ägorna och ett antal hästar för Tina, Jejje & Fanny. Och jodå, strax bakom följde även jag, Stefan & hans Anne.

lilla my

Två finfina 2-åriga kallblodsston – sötnosen till höger föll jag pladask för!

rumpa

Här är det besök i en hage med ett drygt 20-tal 1-åriga ston. Hästen som har rumpan till höger är högintressant! Mer info kommer om det blir köp.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.