Ömsom vin, ömsom vatten

Veckan som gått har varit av minst sagt varierande karaktär – ömsom vin, ömsom vatten. “Vattnet” har bestått i en enerverande och emellanåt fruktansvärt smärtsam värk i nacken 🙁 Smärtan kom helt plötsligt i onsdags och strålade då ut i vänstra armen, och har därefter pendlat mellan att vara lindrig (igår) och ohygglig (idag…). Oerhört frustrerande!

Efter avslutat förvärvsarbete i tisdags hade jag & Catla (sedermera även Tommie) i alla fall en riktigt härlig eftermiddag med besök hos Wilma & gänget i Rävsvad. Det blidde en massa fölmys, pladder och fika = helt i min smak 🙂

Även lördagen bjöd på “vin”, och det i form av en riktigt lyckad inflyttningsfest hos brorsonen Matte. Är såå himla glad att jag var “pigg” i nacken då, för det partyt hade jag för allt i världen inte velat missa 😛 Att en av de unga gästerna trodde att jag var jämnårig med en av 32-åringarna gjorde förstås inte saken sämre 😉 Huruvida killen i fråga var sådär alldeles nykter låter jag dock vara osagt 🙂 🙂

Innan gårdagens party blidde det hemlagad smörgåstårta à la Storkelina för mig, Tommie, grannarna Christian & Jejje samt brorsan Åke & sonen Sebbe.

fölis

På bilden 11 dagar “gamla” hingstfölet Carduus, en liten angloarab.

fölpuss

Carduus gosar med uppfödaren Cicci.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.