Trav, äggtjuv & familjeliv

Collage

Under veckan som gått har jag hunnit med lite av varje. I torsdags blev det först förvärvsarbete i Hästsportens Hus, och därefter bar det av till Gävletravet med Tina & “lilla” tiken Allice. Jag fick således se Tina knipa en slant med vackra Oki to Cheat, umgås med knähunden Allice framför en redigt TJOCK (och gammal…) tv i ett gäststall, smaska i mig en räkmacka på stallbacksrestaurangen och sist men inte minst: Tid för givande tjatter med finaste Tina. Inte tokigt alls, och det var inte heller fel att välkomnas hem av en brasa i kaminen och vakengänget Tommie, Catla & Bus <3

Häromdagen hade vi underbara grannhunden Rocky på besök, och precis som vanligt lämnade han vissa spår efter sig: Kraschat och tömt ankägg på gräsmattan. Och jodå, jag kom på honom med ytterligare ett ägg i munnen MEN hann då sätta stopp för fortsatt frosseri. Väluppfostrad som han är så släppte Rocky – vid tillsägelse – sin  fångst mitt på gräsmattan, men jag kan lova att han såg skapligt moloken ut när han lommade iväg utan att ha fått slutföra sitt lilla hyss…

Helgen har mestadels varit lugn och skön. Tommie är ju tvingad till vila (ryggen), och själv har jag varvat djurlivet (ridning, hundpromenader/lek/träning, kattmys, ank- och ödlevård) med ideellt arbete. Det sistnämnda i form av en hemsida som jag byggde för ett par år sedan, och fortfarande är webmaster för. Dessvärre hackades sidan nyligen, och det rejält = mycket arbete både för mig & min underbart hjälpsamme bror Åke. Inte särskilt kul att pilla med strulet, men nödvändigt 🙁

/ Storkelina 

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.