Glad & frisk

IMG_3557

Söndag morgon kl 04.30: Bastupremiär för Tommie.

Efter att ha hostat hejdlöst i 12 dagar fick jag i torsdags en ny hostmedicin av farbror doktorn, så nu har jag äntligen kunnat sova normalt i ett par nätter 🙂 Helt underbart, för nu känner jag min äääntligen frisk (om än lite matt…).

Utöver sjukdom har den den senaste veckan (läs helgen!) bjudit på ridning på Tierps Ryttarklubb. Denna gång satt jag på angloaraben Pride, som för mig var en ny men mycket trevlig bekantskap. Såå himla kul att vara i gång med ridiningen igen!

Lördagen innebar även att det nya badrummet blev funktionsdugligt (tack underbara Crippa, Danne, Matte & Micke för all hjälp!). Vi har alltså vatten i kranarna, och el i ledningarna så nu är det endast lite inredningsdetaljer som saknas. Nya frottéhanddukar ska inhandlas, liksom pedalhink + toaborste + tvålpump + växter + ljus osv i lämplig design. Att vissa “kosmetiska” detaljer saknas hindrade dock inte Tommie från att inviga bastun kl 04.30 (!) i morse. Såå sött, min käre man var som ett litet barn på julafton <3

Igår kväll var jag på tjejmiddag hos bästa Tina där även trion Fanny, Emma & Malin var på plats och förgyllde tillvaron. Vi avnjöt en supergod trerättersmiddag, som Fanny hade fixat, och resten av tiden ägnade vi åt en rackar’ns massa pladder. Vad vi pratade om? Vi började lite seriöst med att diskutera världspolitiken, men övergick sedan till en ansenlig mängd travsnack och avslutningsvis mest en massa fnitter. Mycket trevligt!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.