Helgkompott

Snö, kyla, mera snö och alldeles alldeles underbart 🙂 På senare år har jag verkligen lärt mig att gilla vintern, och det är ju förstås tacksamt med tanke på att den utgör en rätt stor del av året. Härligt!

Häromdagen hade jag besök av allra sötaste lilla Alicia. Vi ägnade oss åt allehanda trevligheter såsom pulkatur till Annelund (för att titta på ChristianAlicias önskemål 😉 ), sedvanlig påhälsning hos Annelunds kaniner, “matlagning” i bastun, sång, lite dans, filmtittande och en massa mys = en riktigt härlig dag 🙂 🙂 Men jo, jag erkänner: Jag var dödstrött när Danne & Tina kom för att hämta den unga damen.

Helgen har varit lugn och trivsam. I fredags kväll, efter att jag varit barnvakt (!), hade vi dock besök av gräsänklingen Christian och då blev det i vanlig ordning lite bus. Efter bastubadande var det dags för en vända stillsam pilkastning, men när Tommie & Christian drog igång tv-spelshockeyn blev det genast bättre drag 😉 För varje insläppt mål fick de tu nämligen inmundiga en straff-shot à la Storkelina. I baren fanns bland annat tabasco, ketchup, soya, vitlökspulver, cayennepeppar, mjölk, Coca Cola, kryddad snaps & gin så ni kan ju lista ut ungefär vad jag serverade. Det mesta var alkoholfritt, men gott? Nja… 😉 Om jag hade kul? Massor!

IMG_0354

Glad Alicia på pulktur.

IMG_0398

Ute på “stora vägen” (allt är relativt) för att ta mig till Rävsvad och fika.

IMG_0402

Snö, snö, snö.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *