Söndagskompott

Den senaste veckan har varit full av hundaktiviteter, och detta tack vare besök av fine bostonkillen Findus. Igår var det dock dags för Findus att åka hem till Lindesberg, och flockordningen är således återställd. Känns faktiskt lite tomt 🙁

Kommande vecka firar jag & Tommie 20 år tillsammans, och det har vi förstås en del planer för. Återkommer om det! 🙂 Annars bjuder de närmaste dagarna på studier, veterinärbesök med Catla (vaccination) och förvärvsarbete. Låter inte tokigt alls, eller hur?! 😉

Något som däremot är helgalet är känslan jag får varje gång jag surfar in på Aftonbladet eller Expressen. Om vi bortser från de riktigt viktiga (?) nyheterna om dokusåpakändisar och kungligheter så rör det sig nästan uteslutande om mycket dyster läsning. Mord, skottlossningar och sexualbrott har blivit vardagsmat… Och till det sistnämnda läggs debatten om såväl det svenska som det världspolitiska klimatet, vilket näppeligen gör någon gladare. Oerhört tråkigt att se 🙁

/ Storkelina – nöjd och glad så länge jag missar nyhetsrapporteringen

IMG_1191

Härlig promenad i det soliga vintervädret med Findus (till vänster) & Catla. Kissen Bus fick stanna hemma <3

texas chili storkelina style

Söndagens Texas Chili Storkelina Style innan den fått sällskap av en flaska Porter, mörk choklad & kaffepulver samt puttrat i 5½ timmar.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Söndagskompott

  1. Låter som en bra kommande vecka. Hoppas innerligt att solen får lysa på er också. KRAM!

  2. Härligt kanske vi kan boka in en date för glennis å Catla snart ? ( och oss såklart )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.