Hästig vecka

Den senaste veckan har i mångt och mycket gått i travhästens tecken. Efter onsdagens förvärvsarbete i Hästsportens Hus blev det Solvalla-kväll med Mickis, Tina & finfina Conrads Elin. Tina & Elin vann sitt lopp tämligen enkelt, och att vinnaroddset gav undertecknad ett ordentligt klirr i kassan gjorde förstås inte saken sämre. På alla sätt en toppenkväll! 🙂

Torsdagen spenderades hemmavid, men under fredagsmorgonen bar det åter av ner till huvudstaden. Dagen tillbringades sedermera hemma hos brorsan, där mamma var hundvakt, medan kvällen spenderades på Hästgalan. Såå kul på alla sätt, men framför allt att träffa en massa gamla bekantingar. Och jo, jag är oerhört tacksam över att min underbare Tommie åkte tur & retur Östervåla-Stockholm för att hämta mig vid kl 03.15-tiden <3

I lördags var det dags för lilla Alicias 3-årskalas, som var toppenfint ordnat av pappa Danne & Tina. Vi var fler än 20 vuxna och ett halvdussin barn som käkade korv & hamburgare, fikade, åt tårta och umgicks. Hästaktiviteter blidde det också, dels i form av ponnyridning på lilla shettisen Madde men också genom att alla som ville fick provåka travhäst. Tinas pappa Stefan hade verkligen ett oändligt tålamod och körde varv efter varv efter varv efter varv på den knappt 1.000 meter långa hemmaovalen…

Igår kväll var jag med bästa Wilma & hennes Loppan på hoppträning i Örbyhus, och idag var jag och gosade lite med min femtedel i pärlan Hild. En massa studier samt fikastunder med Mickis/Tina + Cicci & Co i Rävsvad har jag också hunnit med, och viktigast av allt: Jag har njutit av samvaron med mina absolut närmaste, det vill säga Tommie, Bus & Catla.

Några bilder följer, ha det gott!

/ Storkelina

conrads elin;mikaela sundin

Efter att Conrads Elin styrts till seger av Tina pysslades hon om av oumbärliga Mickis.

IMG_1468

Bild från Hästgalan på Waterfront i Stockholm.

FullSizeRender (7)

Fina Titans Hild <3

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.