Senaste nytt

Förra veckan och påskhelgen blev skapligt aktiva dagar för mig & Tommie. Veckan inleddes med jobb, och därefter bar det av ner till Eslöv för min svåger Mats begravning. Den sistnämnda blev jättefin, och så även den efterföljande minnesstunden hemma hos min syster Kerstin <3

Under långfredagen tog jag & Tommie min mamma “under armen” och körde de 70 milen hem till Östervåla. Det blev dock inte så mycket vila, för helgen bjöd sedermera på en hockeyresa till Sundsvall, födelsedagsfirande och årets grillpremiär. Med andra ord massor av trevligt! 🙂

Hm, var det inte nå’t mer jag skulle skriva om?! Jo just det, vår äääälskade lilla Catla blev natten till i onsdags mamma till tre små valpar – två hanar & en tik. Helt underbart roligt!!!

Gå gärna in på Catlas blogg (klicka på länken nedan) och kika på sötnosarna <3

Catla har blivit mamma!

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.