Tji fick jag

image

På väg till jobbet och inte det minsta utvilad…

Igår kväll skrev jag att jag kom i säng tidigt, faktiskt redan kl 19.12. Såg alltså fram emot att vakna upp härligt utvilad, men icke. Låg och funderade på Catla & valparna, eventuellt ridläger i sommar och en massa annat skoj = somnade någon gång efter tolvslaget. Sååå typiskt mig! 😉

Sedan jag började plugga för drygt två år sedan har det blivit ruskigt glest med bloggandet. Att ständigt sitta vid datorn både på jobb och fritid blev helt enkelt för mycket 🙁 MEN, nu när det äntligen funkar bra att blogga via den lättillgängliga mobilen lär det bli ändring – haha, risken är stor att ni kommer att bli tokless på alla uppdateringar 😉

Ha en fin dag, det ska jag försöka ha!

Storkelina

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.