Gäster & bygge

I går kom Stolle & Elwira och hämtade mig på jobbet för den cirka en timme och en kvart långa färden hem till Våla. Sååå himla kul, inte minst att återse Elwira som vi inte hade träffat sedan nyåret 2013/14. En toppenkväll med pizza, kubbspel och såklart: De obligatoriska vändorna på Darttavlan 🙂 Och jodå, även Jejje tittade förbi på hemvägen från en konsert.

Medan somliga pysslar med hårt förvärvsarbete (läs undertecknad) har Tommie semester och ägnar sig enbart åt slappa sysslor som att bygga hundgård tillsammans med Jejje. Nä, det är förstås inte det minsta slappt men dom är grymt duktiga och Jejjes hjälp är förstås enormt uppskattad <3

Nu ska jag sussa sött inför morgondagens arbetspass i huvudstaden – natti natti!

/ Storkelina

image

Stolle förklarar för Elwira hur en höftledsoperation går till.

image

Tommie & Jejje in action.

image

Bygge på gång.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.