Kennelträff, fest & skytte

Sista helgen i juli åkte jag & Holly 67 mil norrut för att vara med på uppfödarens kennelträff. Det innebar supertrevligt resesällskap (Maria & Darwin), nyttig träning och umgänge med runt 25 personer och ett 15-tal bostisar, superb mat och övernattning i byastugans sovsal 🙂 Catla? Hon stannade hemma med husse, som tyvärr inte var i skick för 134 mil bakom ratten (ryggen…).

I lördags var det dags för Annelund Open, det vill säga det årliga enduro- och festevenemanget hos grannarna Christian & Jejje. Elva förare, en massa publik och ett toppenarrangemang gjorde en riktigt trevlig dag/kväll/natt 🙂 🙂 Det enda som var surt var att jag hade så’na smärtor i nacke och skuldror att jag var tvungen att gå hem “redan” klockan 02 🙁 Och detta trots att både Dick & Camilla försökte massera bort det onda…

Annars ägnar jag mig åt att träna vovvar, gosa med Bus som (tack vare regn och blåst) ääääntligen börjar vara inne lite grann, hästpyssel (borstning & kvällsfodring hos semesterfirare) och sist men inte minst: I fredags var jag och sköt pistol. Det sistnämnda gick lite sisådär, men det kanske inte är så konstigt. Har ju i sanningens namn inte varit i närheten av något vapen sedan ungdomsåren, då jag sköt luftgevär i klubb och testade lite med min salig fars revolver. Kul var det hursomhelst!

image

Bilder från den fantastiskt välordnade kennelträffen i Hjoggböle.

image

Titans Hild – nyputsad och klar <3

image

Hild (till vänster) i hagen med kompisen Mira.

image

På skjutbanan med Tommie, brorsan Åke & skjutledaren Pelle.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *