Tillbaka till verkligheten


Den 27 augusti tog jag en smärre flygtur från hästryggen, och efter ungefär ett dygn insåg jag att jag inte alls mådde bra (alltså inte bara mörbultad) 🙁 Det blidde således ett besök på vårdcentralen, som remitterade mig vidare till akuten på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Efter en lååång måndagskväll, med Tommie vid min sida, stod det klart att jag åkt på en rejäl hjärnskakning och sträckningar i nacke och ländrygg. Även stackars svanskotan hade fått sig en ordentlig omgång.

Med lite tur försvinner symptomen efter en hjärnskakning på blott några dagar, men riktigt så kul skulle jag inte ha det. Huvudvärken, den påtagliga tröttheten och yrseln hängde i, likaså mina “studsande ögon” (kallas visst nystagmus). Nu mår jag såå mycket bättre och har börjat jobba så smått OCH jag har även lärt mig massor i ämnet hjärnskakning. Mycket intressant, men jag hoppar gärna över ytterligare erfarenheter 😉

Annars rullar det på som vanligt här hemma med såväl Tommie som våra underbara djur. Lilla Holly växer så det knakar och av Catlas valpning syns knappt ett spår (utom Holly förstås). Bus då? Hon släpar hem det ena bytet efter det andra (“valpmat”) och i förrgår serverade hon för första gången en bedårande söt liten hermelin… Konstigt nog var varken Catla eller Holly det minsta intresserad – de tycks föredra möss.

I söndags deltog vår fina pålle i en unghästutställning på Rommetravet i Borlänge. Precis som förra året visades hon av delägaren Mickis och även denna gång blev hon bäst i sin klass. Alltså: Titans Hild blev bästa sto och gick därmed vidare till landsfinalen i Sundsvall den 9 oktober 🙂 Inte nog med det! Med tränaren Stefan Erlandsson i sulkyn grejade hon i går även idealtiden i det så kallade premieloppet (för 2-åringar) och drog därmed in 20 000 kronor till oss glada ägare. Underbara häst <3

Storkelina

image

Något desorienterad och än så länge glad efter att ha fladdrat ner från hästryggen.

image

Catla & Holly älskar att ligga tätt intill husse.

image

Bus (och lite Holly) myser i sängen med matte.

image

Mickis & Hild på utställning.

image

Tina, Hild & Stefan (på väg upp i sulkyn) strax före premieloppet.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.