Fondvägg, helg & gala

Det är inte mycket jag saknar med gamla hederliga Sundbyberg, men fondväggen i sovrummet är ett av undantagen. Med bilden ovan (ett träd härifrån Våla) som grund beställde vi en fototapet, och tillsammans med de övriga vita väggarna blev det sååå fint <3 Synd att den inte gick att riva ner och ta med när vi flyttade… 

På papperet ser kommande helg fullsmetad ut med min födelsedag på fredag, travgala på lördag och bröllopsdag på söndag. När det gäller bröllopsdagen så är det dock inget vi direkt brukar fira. Både jag & Tommie tycker nämligen att dagen vi träffades, det vill säga drygt nio år tidigare, var en betydligt “större” händelse. Och så var det den där födelsedagen då, och den är definitivt inget jag har behov av att fira. Tommie tycker INTE att han kan åka skidor några timmar efter jobbet bara för att jag fyller år, men jag insisterar faktiskt på att han gör just det. Han missade dagens träning på grund av eget jobb och han kan inte åka de dagar jag jobbar i Stockholm. Alltså, han får åka hur länge han vill så länge han är jä*ligt gullig när han väl kommer hem 🙂 😉 Det räcker finfint för mig.

Inför helgens gala kan jag nöjt konstatera att läget är under full kontroll 🙂 I går var bästa Mickis här och byggde naglar åt mig (jo, hennes Billy fick också följa med), jag vet vilken klänning jag ska ha, strumpbyxor (så att jag kan sticka ut benen…) & skor har inhandlats och färgbomben (som ska bättra på slingorna i håret) väntar hos närmaste paketombud. Hm, måste nog fixa en flaska bubbel också så att jag kan bjuda till förfest på hotellrummet 😛 Tommie? Han är inte så road av travtemat och har därför avböjt att följa med 🙁

Storkelina – starkt på gång

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.