Snäll man! Snäll fru?

Häromdagen berättade jag om en ytterst vardaglig situation för några bekanta, varpå en av dessa utbrast “vad snäll Tommie är!”. Sanningen är att jag tämligen ofta får höra just det, att Tommie är så snäll. Och jo, det är han verkligen. Snäll och väldigt omtänksam! <3

Eftersom jag nu är som jag är (en filosof av rang 😉 ) så föll det sig förstås naturligt för mig att spåna vidare på ämnet, som jag själv väljer att benämna vilken-tur-jag-har-som-träffat-en-sån-snäll-man, OCH: Det var då jag kom på det! Kanske att det har liiite grann att göra med att jag själv visar Tommie väldigt mycket omtanke och är ganska så snäll?! Jag vill ju gärna tro det iallafall 🙂 🙂

Hursomhelst, livet är inte så enkelt och rättvist att snäll fru per automatik betyder snäll man (och vice versa) men i den bästa av världar finns det definitivt en ömsesidighet i hur man bemöter varandra. I just det här avseendet lever jag helt klart i den överlägset bästa världen, och jag har också vett att vara djupt tacksam över det. Lev väl!

/ Snälla frun (?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.