Soliga dagar

I onsdags kom mamma upp från huvudstaden för att tillbringa några dagar med sin uuunderbara dotter & svärson 🙂 Och jo, man kan nog säga att hon, och vi, hade en rackar’ns tur med vädret. 

Utöver besök av mamsen (åkte hem i dag) har även Åke, Jenny, Sebbe, Jejje, Matte & ryssen tittat förbi i omgångar. I går var dessutom jag, Tommie & mamma förbi Cicci & Co i Rävsvad där det blidde såväl festplanering (Ciccis 40-årsdag) och fika som öl och mat. En supertrevlig lördagseftermiddag och kväll 🙂 🙂

Gårdagen bjöd även på sedvanlig ridlektion (markarbete på fina Frisan) och sist men inte minst: Tommies första pistolskyttetävling. Den sistnämnda blev tyvärr ingen succé, sanningen är att familjens debutant aldrig skjutit så dåligt tidigare… Men men,  lite premiärnerver (eller vad det nu var) råder han snart bot på! Just premiärnerver kan man ju liksom bara ha EN gång 😉 🙂 

Mamma fick skjuts hit av Åke, som stannade för en enkel måltid.

Gästande Sampson, Holly & Catla hade det gott i varsin solstol.

Holly, ryssen, mamma & Åke bevakade när Tommie satte ihop…

… våra nyinköpta utemöbler.

Underhyllan på nya bordet blev snabbt en favorit för Bus.

Rävsvads-Mats & Tommie mådde gott.

Med 28 grader och sol struttar till och med jag runt (eller ligger) i bikini.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.