Pistolskytte & tältbygge

Nationaldagsfirandet har för min & Tommies del varit obefintligt. Och för den delen så känns det viktigare att det just idag var 20 år sedan vi förlovade oss <3 Hursomhelst, i morse bar det av till skjutbanan för det räcker förstås inte med godkänt teoretiskt prov för att erövra pistolskyttekortet. Nix, här skulle det grejas tre bronsserier i snabbskjutning (första gången jag provade det) och tre bronsserier i så kallat precisionsskytte. Glädjande nog så löste jag båda uppgifterna och är nu klar med utbildningen = pistolskyttekortet är bärgat 🙂 Känns gott!

Efter skyttet blidde det ett besök på pizzerian (nu igen…) och därefter packade vi ihop bord, stolar, partytält och en massa annat för leverans till Rävsvad. På lördag är det nämligen dags att fira Ciccis 40-årsdag respektive Wilmas 15-årsdag och det kräver ju såklart en hel del förberedelser. Tack vare finfint teamwork restes iallafall tältet, så nu är det “bara” resten kvar… 😉 🙂

Arenan för dagens framgångar.

Tommie, Mats & Wilma bygger ihop tältstommen under överinseende av Cicci.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *