Midsommar & tävlingsdebut

Till skillnad från de senaste årens midsommarfester här hemma så blev årets firande relativt lugnt. Jag & Tommie knallade över till Christian & höggravida Jejje, där vi bjöds på såväl sill & potatis som grillat och dessert. Supergott och jättetrevligt även om det, i mitt tycke, blev alldeles för tidig sänggång 🙂 😉 Hehe, man kan ju tycka att jag borde ha “lekt färdigt” vid det här laget men icke då…

Igår blev det en vända till skjutbanan och, tyvärr, med mediokra resultat. Sköt förvisso två guldserier, men totalt sett var det ändå ett bottennapp 🙁 Hursomhelst, det kändes betydligt bättre efter att ha varit över till brorsan & Co, slukat en pizza OCH träffat mamsen <3

I morse åkte jag & Tommie den dryga timmens bilfärd till Östhammar där det var dags för tävlingsdebut. Tommie med ett skjutår på nacken och jag, som nybörjare, hade väl egentligen inga förväntningar införa våra tävlingspremiärer MEN jag är ändå missnöjd. Var inte särskilt nervös, men spände mig nog mer än vanligt och resultaten uteblev. Ja ja, nu vet jag iallafall att det inte är någon skräckupplevelse att tävla och jag gissar att övning ger färdighet även i dylika sammanhang. Och jo, jag vann Tommies & min interna lilla kamp 😛

Fördrinken på midsommarafton bestod av bubblande rosé, granatäpple & mynta. Gott!

På väg mot Östhammar och fortfarande på topp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *