Konferens och lite annat

Onsdagens konferens/avelsseminarium på fina Friiberghs Herrgård var fantastiskt lyckad – både rent jobbmässigt och socialt 🙂 Utmärkta föreläsare, en massa god mat & dryck och härligt umgänge gav massor av ny energi. Toppen!

Gårdagens arbetspass i huvudstaden var delvis småsegt (liiite trött var jag allt efter sen sänggång 😉 ), men tursamt nog fick jag skjuts hem med Billy (sambo med världens bästa Mickis) och det var ju iallafall lite plåster på såren. Idag har jag jobbat hemifrån, städat, skjutit och ridit på Tirk OCH bäst av allt: Jag ligger redan i bingen och ska så smått vänta in John Blund. Ha det gott!

Konstigt nog fick jag fel rum på Friiberghs, det vill säga inte Storken utan Lärkan.

Fika i Uppsala onsdag morgon, konferens och dagen efter på jobbet… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *