Lördagsliv

Konstaterar att jag fortfarande tampas med min förkylning 🙁 Så sent som i morse var jag pigg nog att rida, men sedan däckade jag i fyra timmars sömn och förnyat halsont… Så trist med dessa segdragna virus!

I övrigt är allt lugnt och stilla, det vill säga hemmaliv och juicepimplande (har verkligen gått igång på färskpressad apelsinjuice 😛 ). Tommie åkte till de fina skidspåren i Högbo Bruk i morse och djuren har, som alltid, varit både dekorativa och kärleksfulla <3 Älskar förresten hur Bus ständigt hittar nya mysvrår – en öppen skåplucka är mer eller mindre garanti för det. Funderar på att bygga nå’n typ av väggskåp (utan lucka!) i sovrummet där hon kan gosa in sig när det blir för varmt i sängen. Fortsättning följer och bildbevis kommer när design & utförande är klart 🙂 Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *