Lördagsliv

Lördagen inleddes med skytte och jag fick ihop några riktigt snygga serier. Kändes ruggigt bra efter  den senaste tidens formsvacka 🙂

Efter pang pang blidde det ett par timmars vila (typ låååång tupplur 😉 ) och när jag vaknade hade Tommie gett sig ut på en långtur med cykeln (Vätternrundan hägrar…). Själv tog jag en hundpromenad, sparkade på den återuppväckta fotbollen, sköt några serier OCH: Slogs av att jag kände mig väldigt ensam 🙁 Var egentligen på humör för social samvaro och kanske till och med lite party, men av det blidde det intet i vår folktomma by. När min cyklande make väl var hemma fick jag ändå lite plåster på såren, för då rattade vi (mest jag) fyrhjulingen bort till Rävsvad där Mats & Wilma höll hov (Edwin låg och sov, Cicci & Emil var ute på vift). Trevligt! 🙂 Nu? Natti natti 🙂 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *