Semestern är över!

Ikväll blev det säsongspremiär för bastun! Har inte varit så sugen denna heta sommar…

Nu är jag tillbaka efter en tid av sorgearbete (jobbigt) och en, trots allt, riktigt härlig semester. Har gjort allt från att bara koppla av till att göra ytterligare en bouppteckning, engagerat mig i lägenhetsförsäljningar, planerat för bröllop (Dannes & Tinas <3), varit med Tommie i London samt sist men inte minst: Varit på nämnt bröllop. Hektiska men i mångt och mycket fantastiska dagar!

I morse var det så dags att stiga upp tidigt och koppla på jobbdatorn. Kändes inte alls så illa, för faktum är ju att jag älskar min/vår inte alls så gråa vardag 🙂 🙂 Nu? Tiiiiidigt i bingen för uppstigning i okristlig tid i morgon bitti. Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *