18-årsfirande & så’nt


En mestadels lugn helg har passerat, men igår blev det iallafall lite livat då vi gav oss iväg till Rävsvad för att fira blivande 18-åringen Emil. Utöver present hade vi med oss hemlagade smörgåstårtor och jag kunde bara än en gång konstatera att jag alltid förtränger hur lång tid det tar att dekorera tårtorna. Hehe, när Wilma kom för att hämta mig & Tommie var det preciiiiis så att jag hade hunnit med en raketsnabb vända i damrummet ????

Idag har vi bara varit hemma och njutit av att slippa gå ut i busvädret. Blåsigt, kallt och så där så att man riktigt börja längta efter våren. Även djuren visade tydligt att inomhuslivet var att föredra denna söndag.

Nu? Klockan är, med mina mått mätt, bara barnet men jag är härligt trött och ska bara njuta en stund av värmedynan, spikmattan och ett korsord innan det är dags att möta den där John Blund. Skönt! 🙂

Istället för att stänka ner köket sitter jag alltid på golvet och vispar grädde. Där har vi helautomatisk städhjälp ????
Smörgåstårta, present & blivande 18-åringen Emil.
Tommie & Rävsvadsligan <3
Cicci hade vänligheten att sätta nålar i både mig & Tommie för att råda bot på diverse krämpor.
Den vackra domherrehonan fick pippi och stack precis när jag skulle fota.
Bus, som alltid kommer som ett skott när jag tar fram en korsordstidning (vill helst ligga mitt på tidningen…) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *