Lite av varje

Ett år sedan och även då gav ryggen upp…

Börjar med att berätta att det i fredags blev klart att Åke, Jenny & Sebbe blir Månkarbo-bor. En helt fantastisk villa har inhandlats, kontraktet är skrivet och det ska bli såå roligt att ha dem så nära (cirka 1 mil bort) på permanent basis 🙂

Utöver en grattis-till-husköpet-fika hos Åke & Co igår har helgen varit extremt ensidig. Har fortfarande fruktansvärt ont i ryggen och kan inte göra mycket annat än att ligga på min inframadrass. Är grymt besviken över det, för igår både lyckades jag knöla in mig och sitta i bilen medan jag idag åter håller på att förgås av smärta varje gång jag är på benen mer än några minuter 🙁

Nu? Ligger på min madrass och ska börja kika på Grey’s Anatomy. Äääntligen en serie som inte tar slut i första taget ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *