Kalas men inte kalasväder

I lördags hade jag en riktig kalasdag då jag både mådde riktigt skapligt och dessutom hade nöjet att komma iväg hemifrån lite. Wilma kom och plockade upp mig vid 7-tiden för färd mot Valbo, där vi fiskade upp Mickis & Hild och sedermera rullade vidare mot Gävletravet. Blidde ett träningsjobb med positivt styrkebesked från bästa Hild och inte minst var sällskapet av allra bästa sort ❤️

Igår var jag & Tommie över till gården Fallet och firade Alicia, som precis har fyllt 9 år, och lillebror Loke som fyller 5 år inom kort. Ett superfint kalas med gott att äta och nästan hela ”storfamiljen” på plats ????

Idag? Snöar och blåser så det står härliga till = allt annat än kalasväder ???? Och jo, ryggen har blivit sämre igen så blir helt enkelt till att hålla mig inomhus…

Hild, Mickis, Wilma och pålle med för mig okänt namn.
Presenter (som vanligt) med hemfixade kort.
Kalas ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *