Ännu en resumé

Ja, vad säger man?! Har det fortsatt knöligt med hälsan så har just inte orkat göra mycket annat än att jobba. Förrförra veckan kände jag dock, efter fem månaders risigt mående, att det började ta stopp då varje arbetsdag avslutades med såväl illamående som intensiv muskel- och ledvärk (och tårar…). Ren och skär utmattning helt enkelt 🙁 Blidde således till att sjukskriva mig förra måndagen och idag förlängde läkaren med ytterligare fyra veckor. Att delvis jobba liggande på en madrass i badrummet var helt enkelt inte hållbart i längden, så nu är jag ordinerad fysioterapi och promenader istället.

En liten bildresumé följer hursomhelst (liiiite har jag ju trots allt gjort ????):

Tommies Teo-tatuering blev efterlyst från norr och denna bild har nu skickats till Nävarnas Hus i Burträsk ????
Piggat upp telefonboken lite ????
Däckat i gräset efter avslutat förvärvsarbete ????
Vårblommor ????
Catla spanar på räv…
… liksom Holly ????
Spontant valborgsfirande hos Danne & Co ????
Söndag i Tierp ⚽️
Uppladdning inför ileokoloskopi inledd ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *