Tillbaka! Igen…

Under de senaste tre åren har två av mina mest trogna bloggläsare lämnat jordelivet och min reaktion har varit att tappa lusten att uppdatera. Att tystna, åtminstone i det här forumet. Tycker dock att det vore förbaskat tråkigt att tappa en nu mångårig samling med bilder och annan dokumentation, så nu jäklar är det dags igen ???? Har massor av gamla bilder som ska läggas in (viktigt med en röd tråd ????), men även ett och annat recept att lägga till (bland annat på min egen lena hallonmousse nedan ????). Ska bli kul när jag känner mig pigg och andan faller på!

Igår var det valborgsmässoafton och en tämligen lugn och städad sådan. Har mått rätt bedrövligt på sistone (magen och psoriasisartriten spökar), men samlade iallafall kraft nog att helt spontant slänga ihop en trerättersmiddag. Jag & Tommie åt den dock inte hemma, utan packade ihop typ halva köket och rullade över till Danne, Tina, Alicia & Loke för gemensam sittning. En supermysig kväll, som avslutades med sällskapsspel där även Jejje anslöt 🙂

Idag blidde det en tur till skjutbanan (på grund av vädret bara tredje gången för i år…) och jag avslutade iallafall skapligt. Nu? Tv-soffan och för närvarande är det Morden i Sandhamn som gäller när Tommie krupit till kojs. Ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *