Kärlek och så’nt

hjartan

Jag har ofta sagt att jag lever för kärlek, att älska och vara älskad är det absolut viktigaste för mig. Hade alla förutsättningar att göra karriär ex.vis, men det har liksom aldrig intresserat mig. Livskvalitet för mig innefattar helt andra prylar än en fin titel och ett fett lönekuvert. Galet tänker många, men va fan, jag är ju lycklig 🙂 Ett litet aber är dock att jag vill att ALLA DE JAG VERKLIGEN TYCKER OM ska vara lika lyckliga som jag. Inte alltid så lätt ordnat, men Gud och några till vet att jag försökt hjälpa folk på traven ibland. Med blandade framgångar ska tilläggas, men att min svägerska Anne och hennes Dave träffades känner jag mig i alla fall stolt medskyldig till!

Har haft ett annat “projekt” på slutet som gått ut på att en riktigt bra killpolare ska träffa rätt dam. Har förvisso inte hunnit göra några direkta ingripanden ännu, men ändå. Hursomhelst, enligt en säker källa (killen själv) riskerar jag att vara för sent ute. Han verkar ha hittat en potentiell kärlek helt på egen hand! Vet inte hur jag ska klara av att inte längre vara behövd… Skämt åsido, det vore ruskigt kul om just den här grabben träffade kvinnan med stort K. Jag håller tummarna, och så småningom kanske jag avslöjar några namn också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *