Poker

pokerhand

Under de senaste åren har det blivit en del poker, mest på nätet men också live med killgänget (utom jag då’ra). Har spelat på diverse olika sajter, men föredrar nog Svenska Spel. Känns seriöst och man slipper motspelare som för diverse diskussioner på italienska, franska eller andra spännande språk. När man spelat ett tag känns det nästan som att man känner en del av lirarna, på Expekt var det ex.vis en kille (?) med nicket pkpatkar som var med överallt. Jag gillade hans (?) spelstil och tyckte till sist t o m att det var lite trist när han åkte ut ur någon turnering. Så länge jag vann kunde han ju gott få vara med till slutet 🙂 För dagen testar jag http://www.pkr.com lite smått. Har inte fått något riktigt begrepp om nivån, men det verkar inte vara alltför svårt att ta pengar där. Kan nog bli bra till sist!

Sidornas chattar ska i princip ignoreras, fast det är rätt kul att jag så ofta får frågan om jag är “tjej på riktigt”. Oftast ingen som bryr sig i början av en turnering, men när jag sitter heads up (= bara två spelare kvar) börjar motsåndarna ofta fundera. Lite lustigt det där, eftersom jag inte kan komma på ett enda bra skäl till varför tjejer skulle vara sämre än killar på poker. Här handlar det ju inte om muskelkraft, utan det är helt andra och ickefysiska krafter som avgör. Förvisso är det avsevärt färre tjejer som intresserar sig för poker, vilket givetvis leder till att de flesta spelarna är killar. Men som sagt, vi tjejer som faktiskt spelar är på intet vis handikappade av vårt kön.

Ett svar på ”Poker

  1. Tyvärr är det ju så att många kvinnliga spelare är så kallade “calling stations” Spelar nästan allt och Höjer aldrig om dom inte sitter med nötterna (om ens då) och eftersom pokerborden är mansdominerande så utmärker sig tyvärr dessa kvinnor.
    Trist men sant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *