Coming soon

grill

Kommer att lägga upp en sida kallad Mat & så’nt där jag bl a tänker dela med mig av diverse recept, egna och andras. Tänker mig att det även finns annat smått och gott att tipsa om, ex.vis hur man hittar riktigt snygg köttfärs (ööööh).

Funderar även över att erbjuda ett alternativ för de som spelar Harry Boy (V75 lördagar) för att de “inte kan nå’t om hästarna” och inte förstår sig på att läsa startlistor. Är man ute efter storvinsterna är ju Harry Boy oftast inte det bästa alternativet, eftersom en Harry baseras på vad resten av svenska folket spelat och därmed blir rätt favoritbetonad. Nix, ett halvtokigt system och att lära sig att fylla i kupongen kan vara vad som krävs för att håva in storkovan. Är man ute efter att vinna lite och ofta är Harry Boy dock ett utmärkt val!

Gissar att Kennet, Camilla och lilla Tilde kommer att vara de första att testa en Storky Girl 🙂 Nä nu måste jag börja jobba med den nya Storky-loggan, ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *