Övningskörning?

bla-bil

I går, på min väg hem från jobbet, såg jag en liten blå bil med övningskörningsskylt på. Noterade att det bara var en person i bilen och tänkte att han nog bara glömt att ta bort skylten. Ändrade dock snart uppfattning, för på passagerarsidan stack plötsligt en liten Jack Russel Terrier upp sitt lilla huvud. Med tanke på att bilens förare kort därefter gjorde en U-sväng för att sedan köra upp på en annan gata MOT trafiken måste det ju har varit fråga om övningskörning. Förvisso var valet av handledare (undrar hur de klarade kursen tillsammans?!) lite udda, men nog krävs väl i alla fall att man vet vilken riktning man ska köra åt på våra vägar för att få ett körkort? Annars kanske även jag kan boka tid för uppkörning snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *