Allas vår Kork 50 år

kork

Träffade denne man för första gången 1993. Man kan enkelt uttryckt säga att vi hängde på samma ställen i Sundbyberg, oftast inte sådär alldeles nyktra. Med tanke på att vår käre Kork kunde kläcka ur sig precis vadsomhelst NÄRSOMHELST är det närmast ett under att vi fortfarande har kontakt. 1993 var jag fortfarande rätt blyg och hyfsat känslig, vilket egentligen inte var en ekvation som gick ihop med Kork. Hursomhelst, vi var på Gran Canaria tillsammans i 14 dagar 1995 och det ändrade allt. Att umgås med denne intelligente man i helt nyktert tillstånd var mycket givande! Att med en dags varsel bli bjuden på en utlandssemester var också stort för en ung dam. Summan av kardemumman: Jättegrattis på din stora dag, du är absolut en av de människor jag respekterar  och värderar högst, det vet du. Fräckt att fly till Thailand, men jag förstår dig helt och fullt. Fast ryktena gör gällande att du ändå inte får vara ifred = rätt åt dig! Tommie hälsar förstås, vilket är bäst att tillägga innan romansryktena åter börjar florera 🙂

Kramar Storken

2 svar på ”Allas vår Kork 50 år

  1. Kork >> Inte alls, inte alls, bara alldeles uppriktig som omväxling 🙂

    Ha det gott så ses vi!

    Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *