Målgrupp?

daggmask

Fick ett tips av en person, inga namn här, om att jag måste skriva mera “snaskiga och sexiga” saker för att få läsare. Vore naturligtvis inte ett dugg svårt att följa det rådet. Man kan även få massor av uppmärksamhet genom att lägga ut bilder på sig själv mer eller mindre utan kläder. Tror dock att det handlar rätt mycket om vilken målgrupp man riktar sig till, och jag har bestämt mig: de som kräver nakenhet och överdrivet snusk är INTE min målgrupp. Fast helt säkra ska ni aldrig vara, kan hända att jag publicerar någon bild på en naken daggmask eller så. Eller att någon i min närhet, självfallet aldrig jag själv 🙂 , gör något riktigt uppseendeväckande och snaskigt som jag kan berätta om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *