Min andra stora kärlek

teo-hosten-2008-xx

Jag har flera gånger nämnt min ena stora kärlek, Tommie. Det finns dock ytterligare en stor kärlek i mitt liv, bostonterriern Teo = världens coolaste hund. En närmare presentation och bilder för eventuella bostonterrier-entusiaster kommer inom kort, logiskt nog på sidan Bostonterriern 🙂

4 svar på ”Min andra stora kärlek

  1. Men det är ju ett kort på Tommie… Nej, nu ser jag det är ju Teo, haha! Dem är ju så lika:o))
    Säkert därför du tycker om båda lika mycket!

  2. Hunden Teo har en förkärlek till att hoppa med båda tassarna mot skrevet samt ligga och tugga på sin äckliga vante… Teo cool?

  3. Numer har den vidriga lilla stinkbomben Teo och undertecknad ett livslångt förhållande. Tror aldrig Teos lilla kärlkeksbett på min mage kommer att läka, så jag kommer få bära med mig minnet av hans ruttna tänder för all framtid… TACK TEO, jag är evigt tacksam för detta privilegium:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *