Äta gott m.m.

kock

Besökte i går Restaurang Parma på Tulegatan 56 i Sundbyberg för andra gången. Som namnet antyder erbjuder man här smaker av Italien, och menyn innehåller allt i från pizza till en delikat pepparstek med cognacpepparsås. Den här restaurangen är verkligen ett litet guldkorn! Miljön är trivsam och personalen trevlig på ett alldeles lagom sätt, rekommenderas. Kommer man en fredag eller lördag bör man boka bord för att vara på den säkra sidan. För menyer och annan info, kolla in deras hemsida på http://www.restaurangparma.se/restaurangparma.html

I dag döptes lilla Livia i Spånga kyrka. Ett verkligt lyckat dop med en Livia som sken som en sol hela ceremonin igenom. Den enda besvikelsen var att jag inte hörde något av Peter (sångare/låtskrivare i Peter Murphys Carver Combo, se länk) och hans skönsjungande kusin Pernilla under psalmsången 🙁

Kram så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *