Födelsedag

smiley-ballong

I dag fyller jag år och ska “fira” genom att ta med mig Tommie på besök hos min mamma på sjukhuset. Mamma kan inte komma till mig, alltså åker jag till henne 🙂

För övrigt känns inte födelsedagar så viktiga längre. Vet inte om det beror på att presenter inte är fullt så spännande som när jag var yngre, eller om jag bara är för lat för att engagera mig? Firar lite till helgen i stället genom att gå på spelning med Peter Murphys Carver Combo (se länk) på lördag. Plockar med mig Tommie, några kompisar och ett par kollegor. Plockar med kanske inte är rätt uttryck förresten, jag hoppas ju att de kommer med av fri vilja. Under alla omständigheter bäst att samtliga sköter sig; annars blir det STORA avslöjanden här på söndag 😉

Kram kram

2 svar på ”Födelsedag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *