All denna hundskit

hundskitsmiley

Jag är själv hundägare, men är fruktansvärt less på att behöva hoppa jämfota mellan skithögarna när jag är ute och går. I centrala Sundbyberg fullkomligen kryllar det av “högar”, både trottoarerna och längs med dessa. När min egen hund ska sätta sig får jag titta jäkligt noga var jag sätter fötterna… Extra trist när lille Teo “gör det” i en sluttning vintertid, är ju livrädd att halka och ramla i skiten när jag plockar upp efter min hund. Fattar inte att det ska behöva vara så svårt?! Det finns ju till och med gratis bajspåsar att hämta längs med det stora “hundskitstråket” utmed Järnvägsgatan. Om hundar är mindre populära i Sundbyberg så har jag, tyvärr, stor förståelse för det. Supertrist 🙁

/ Storkelina som ALLTID plockar upp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *