Bara pengar

dollarsmiley

I går kunde man på en av våra kvällstidningars löpsedlar läsa att man enkelt kan ta reda på vad chefen och grannen har för lön. Hur sjukt är inte det? Kan inte för mitt liv förstå vad man kan ha för intresse av att ta reda på vad andra tjänar. Borde väl vara fullt tillräckligt att hålla reda på sin egen lön?! Man blir väl varken lyckligare eller rikare av att gotta sig i vad andra tjänar? Eller kanske är man ute efter att få avundas andra och tycka synd om sig själv en stund, vad vet jag…  Kan ärligt säga att jag aldrig intresserat mig för andras ekonomi, oavsett hur min egen sett ut. Nä, nu ljög jag igen. Det är ju alltid bra att ha lite koll på vad den man lever tillsammans med har i plånboken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *