Melodifestivalen 2009

noter

Såg inte sändningen i lördags och var inte särskilt ledsen över det, nivån på bidragen brukar ju vara sådär minst sagt. Råkade i alla fall halka in i slutskedet av dagens repris och jag säger bara: snälla, snälla, snälla, snälla få tyst på eländet. Brukar normalt sett gilla Petra Mede, som gör sig utmärkt i programmet Morgonsoffan. Som programledare i Melodifestivalen var hon dock en större katastrof än sina föregångare, och det vill inte säga lite… Att Alcazar och flera andra aldrig ger upp begriper jag inte och att Caroline af Ugglas ens fått med sin låt är lika ofattbart. Det som verkligen förvånar mig är att bidragen över lag håller så låg klass. I Sverige finns massor av erkänt duktiga musiker/låtskrivare. Bojkottar de festivalen eller är de inte tillräckligt tjenis med Christer Björkman och gänget? Man börjar ju undra…

Så, då har jag ännu en gång utnyttjat denna blogg till att vara mitt personliga gnällforum. Och JA, jag vet att man kan stänga av TV:n. Jag har faktiskt sett knappen flera gånger 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *