Storken flyger

storken-flyger

Korpen flyger är namnet på en  isländsk film från 1984, faktiskt riktigt sevärd om jag minns rätt. Storken flyger är ännu inte filmatiserad, mest för att den inte skulle vara särskilt underhållande. Nä, faktum är att jag är rent ut sagt förbannad efter dagens flygtur. Redan innan jag gick i från jobbet var jag förvarnad om att det var väldigt halt utanför, två kollegor hade redan stått på näsan. Jag var alltså extremt försiktig när jag påbörjade min vandring hemåt, men ändå… Plötsligt föll jag handlöst bakåt och slog mig som fan! Det är ett under att jag inte ens knäckte minsta lilla handled. Ont gör det hursomhelst, mer än vanligt = skittrist. Skulle ju vara fantastiskt om någon kunde se till att anställda vid min arbetsplats kan ta sig till och från jobbet utan att riskera livet. Annars kommer det förr eller senare att gå rejält illa för någon och det vore ju olyckligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *