Veckans Knas

ostbagar

För mååååånga år sedan gjorde jag något halvvrickat men ytterst oförargligt. Som så ofta under mina ungdomsår var jag och min kusin på vift i det fashionabla Djursholm. Vi spenderade även vintertid mycket tid utomhus, mest för att kunna tjuvröka om jag minns rätt. Till nikotinet smakade det bra med en påse ostbågar, således hade jag en sådan i näven denna dag. Under vår promenad kom vi till villan där Carola Häggkvist bodde på den tiden, ett vackert hus med en ganska lång uppfart. Vad passade väl bättre än att gå in på denna uppfart och skriva CAROLA i snön med hjälp av ostbågar? Det blev STORA bokstäver och de lyste gyllene gula i den vita snön. Till saken hör att jag inte var vidare förtjust i Carola, så detta måste väl kunna liknas vid någon form av attentat?! Eller så var det bara ganska knäppt och helt i min stil 🙂 Faktiskt lite skämmigt, men det bjuder jag på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *