5 juni 2010

tillkannagivande

God planerare som jag är så är datumet för nästa års “fylla-jämnt-festligheter” redan fastställt: lördagen den 5 juni 2010. Då ska det, tillsammans med nollande Stolle, firas ordentligt på landet i Hindersbo. Någon som tycker att vi är tidigt ute? Nja, man måste ju ta hänsyn till att några får ruskigt långt att åka och således behöver god tid på sig 🙂 Dessutom är det smart att börja bunkra vissa drycker (inte saft då’ra), ex.vis i samband med utlandsresor. Som en liten vink kan nämnas att Tommie kom hem med lastbilen från Danmark i dag 😉 Sist men inte minst vill vi ju gardera oss mot alla “attans vad synd, vi kan inte komma eftersom vi bokat en Ålandskryssning just den helgen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *