5 juni 2010

tillkannagivande

God planerare som jag är så är datumet för nästa års “fylla-jämnt-festligheter” redan fastställt: lördagen den 5 juni 2010. Då ska det, tillsammans med nollande Stolle, firas ordentligt på landet i Hindersbo. Någon som tycker att vi är tidigt ute? Nja, man måste ju ta hänsyn till att några får ruskigt långt att åka och således behöver god tid på sig 🙂 Dessutom är det smart att börja bunkra vissa drycker (inte saft då’ra), ex.vis i samband med utlandsresor. Som en liten vink kan nämnas att Tommie kom hem med lastbilen från Danmark i dag 😉 Sist men inte minst vill vi ju gardera oss mot alla “attans vad synd, vi kan inte komma eftersom vi bokat en Ålandskryssning just den helgen”

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.