Regelbrott

sjuksmiley

När jag började blogga satte jag upp några små regler för mig själv, en av dessa var att inte skriva om min hälsa. Alla som känner mig vet redan att jag sedan många år har höft- och ryggproblem och den som inte känner till det blir knappast gladare av att fördjupa sig i ämnet. För egen del så lever jag med värk/smärta dygnet runt och tänkte därför att bloggen skulle bli  en behaglig och smärtfri zon. Nu har jag dock varit rejält krasslig under några dagar och bryter därför mot principen och skriver om hälsan: förkylning och huvudvärk stinker 🙁 När jag blir riktigt frisk ska jag vara tacksam över min “vanliga” situation. Den har blivit en naturlig del av mitt liv och är inget jag funderar över så mycket, men det här…

Host, host, snörvel, snörvel / Storkelina

Ett svar på ”Regelbrott

  1. Krya på dig fru Stork!
    Trist med förkylningar, här är lilla Tilde snorig, inne på andra rundan, jobbigt för henne.o( När dem är såhär små så kan dem ju inte andas igenom näsan heller.
    Ha´t så bra så hörs vi, kanske lite lantluft får dig frisk!
    Kram Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *