Februari-torsdag

Har just sett SSK spela borta mot Brynäs, 3-1 och torsk igen… Jag har faktiskt svårt att koncentrera mig en hel match igenom, och det känns främmande och är så olikt mig. Men, tiderna och hockeyn (läs SSK) förändras och så även jag tydligen. Jag saknar hursomhelst känslan jag haft tidigare, dvs att hockeyn varit så oerhört viktig. Nu känns det bara tomt 🙁

En skön “på-landet-helg” väntar efter morgondagens arbete, ska bli alldeles underbart. Har inte varit där på några veckor nu och saknar lugnet, luften, kaminen och… ja allt! Och Patrik & Erica: ni är välkomna närhelst ni önskar förutsatt att vi är där. Räknas det här som en skriftlig inbjudan? 😉 Förmodligen bäst att boka in ett datum också…

Ett svar på ”Februari-torsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *