Veckans Knas

chili

Hm, detta hände egentligen alldeles för nyligen för att vara riktigt rumsrent. Hade legat i sängen ett par timmar utan att kunna somna, orsaken var en ruskigt enerverande nästäppa. Nezeril har aldrig ingått i mitt husapotek, vad göra? Tänk, tänk, tänk och sedan aha! När man äter riktigt stark mat så leder det till, förutom svettningar, att gångarna i näsan rensas rejält = skitsmart. Medan Tommie stod i duschen tassade jag ut i köket för att smaska i mig en rågad tesked sambal oelek. Resultatet? Jag fick kämpa hårt för att hålla tillbaka kräkningarna och mådde avsevärt sämre än innan; nästäppan kvar, illamående samt en brinnande känsla i mun och svalg. Slutsats: rekommenderas inte! Tommie fick sig i alla fall ett gott skratt när han hittade mig hulkandes i köket och insåg vad jag höll på med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *