Livet på landet?

En sensommarkväll 2008 åt vi, tillsammans med vår gäst Jonas, en god middag på landet. Efter middagen plockades en vodkaflaska fram och efterföljande timmar togs den underbara bildserien nedan. Följande tre bilder var faktiskt de enda som togs under kvällen. Att gissa i vilken ordning de togs är väl inte så svårt?!

tommie-oppnar-vodkan

Tommie öppnar glatt vodkan

tommie-dansar-ryssdans

Tommie dansar på verandan

tommie-sussar

Tommie sussar sött

Alla oroliga djurvänner ska veta att vi var utomordentligt snälla mot hunden. Alla kan också vara helt säkra på a) att Tommie inte körde bil dagen efter och b) att jag var helt oskyldig till att vodkaflaskan gick tom 🙂

Bilder: Jonas  Text: Lant-Lina

2 svar på ”Livet på landet?

  1. En fullkomligt naturlig reaktion efter att Terror-Teo förmodligen hade pissat i bålen i sedvanlig ordning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *