Helgen som gått

Veckans Storky renderade i 3 rätt i en mycket svårlöst omgång. Helt rätt att inte spika storfavoriterna denna gång, men satte bara en av mina spikar och missade skrällarna = flopp 🙁

SSK plockade poäng hemma mot Timrå i går. Såg inte matchen och har ingen aning om hur spelet såg ut, men poäng är alltid bra 🙂

Har spenderat helgen på landet och bl a sett Tommie skotta snö, MASSOR av snö. Ca 4 dm underbart vitt låg överallt, så vackert! Såg också en fantastiskt bra TV-serie från 2007 – Corleone. Detta är en italiensk produktion, och det var något helt nytt att se den italienska maffian skildras av italienarna själva. Inte så plastigt och tillrättalagt som i amerikanska filmer/serier, rekommenderas. Serien finns på DVD och kan beställas via följande länk: http://www.discshop.se/shop/index.php Själva lånade vi den av Kennet, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *